Ta bort negativ energi med Feng shui

homestyling-levboDet regnar ute, det blåser, det är kallt och ruggigt och hemmet saknar kärlek och charm. Inte mycket positivt här inte. Det har varit en hel del på gång de sista månaderna. Mycket jobb, utbildning, resor, födelsedagar och resor igen. När jag tittar på mitt hem blir jag näst intill förtvivlad. Ja, jag vet att det inte är en stor sak men om jag har det fint och trevligt omkring mig, får jag mer energi och det har jag inte just nu. Blommorna ser trötta ut, mina fönster är smutsiga och allt ser allmänt grått och tråkigt ut. Lika bra att bädda ner sig :-)

Men så kom jag att tänka på min vän och kollega Lena som driver ett företag inom inredning och Feng shui. Tror att jag ska ta hit henne för att rensa i röran, som det heter. Hon kan nog få ordning på min energi. - Negativ energi drar till sig mer negativ energi. Därför måste man bryta det flödet, säger Lena

Titta på det här rummet. Detta rum har Lena ”homestylat” med Feng shui i tankarna och jag får en behaglig och rofylld känsla när jag ser bilden. Jag vill också ha det rofyllt och fint. Ja, då är det bara att ta tag i livet..

Läs mer om Lena och vad hon gör på www.levbo.se. Du kanske känner som jag.

bok-rensa-i-roran

Ett annat tips kan vara att läsa boken Rensa i röran med Karen Kingston. Jag läste den för några år sedan och tyckte den var riktigt bra. Får nog ta tag i den igen.

Lycka till!

 

april 24, 2013Permalink